Sluiten Zoeken

Architectuur

Signing in de architectuur

Bij Blomsma Velpa Sign werken we frequent samen met architecten door heel Nederland. Waar architecten vaak mooie en creatieve ideeën hebben, kan de uitvoering hiervan soms behoorlijk complex zijn. Architecten profiteren bij ons daarom van onze expertise, waarbij we adviseren over de mogelijkheden van verschillende materialen en producten. Wij beschikken over de juiste kennis, tools en materialen om met elke architect mee te denken en samen de meest bijzondere signing te leveren.

U ontwerpt, wij realiseren

Architecten houden zich bezig met het alle aspecten van een gebouw, zoals de inrichting van diverse ruimtes, lichtinval, kleur en materiaal. Door de creatieve visie van (binnenhuis)architecten ontstaan prachtige gebouwen en bijzondere ruimtes. Architecten moeten echter wel rekening houden met wat er mogelijk is en met welke materialen zij dit kunnen realiseren. Daarom geven we bij Blomsma Velpa Sign niet alleen advies over de mogelijkheden, maar verzorgen we regelmatig prachtige signing in opdracht van architecten. Wij draaien onze hand niet om voor lastige projecten en gaan graag mee in uw creativiteit.

Architecten en signing: wat zijn de mogelijkheden?

Bij Blomsma Velpa Sign hebben we een breed scala aan zowel exterieur als interieur signing. De architecten waar we mee samenwerken kiezen bijvoorbeeld regelmatig voor onze luxe bewegwijzering en gevelreclames. Maar waar we echt bekend om staan bij architecten zijn onze hoogwaardige folies van 3M™. Met deze decoratieve folies voorzien we gebouwen onder andere van decoratieve glasfolies en luxe interieurfolies.

Onze DI-NOC™ interieurfolies van 3M™ hechten gemakkelijk aan het oppervlak en zijn gemakkelijk te gebruiken bij tal van toepassingen. Deze luxe folies zijn daarom erg geliefd bij architecten. De folies zijn niet van echt te onderscheiden en geven elke ruimte een professionele uitstraling.

Ook onze glasfolies zijn erg populair bij architecten. Deze stijlvolle, veelzijdige folies zorgen niet alleen voor de nodige privacy, maar hebben de mooiste designs om glazen en ramen een professionele uitstraling te geven. Daarnaast hebben onze glasfolies veel bijkomende, functionele voordelen.

Architectonische bewegwijzering

Architecten die openbare ruimtes ontwerpen moeten bij elk project rekening houden met de bewegwijzering en vluchtsignalering van een gebouw. Bewegwijzering zorgt ervoor dat bezoekers zich gemakkelijk kunnen navigeren en op deze manier een prettige bezoekerservaring hebben. Een essentieel onderdeel van elke openbare ruimte.

Bij elk nieuw project staan architecten echter voor de uitdaging om deze functionele signing op een zo aantrekkelijk mogelijke manier te verwerken in het interieur. Daarom werken we bij Blomsma Velpa Sign regelmatig nauw samen met architecten bij bewegwijzeringsprojecten. Goede kwaliteit architectuur signing garandeert namelijk de duurzaamheid van materialen en zorgt voor opvallende, professionele bewegwijzering die zijn doel dient.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.