Sluiten Zoeken

Maritieme signing

De maritieme sector is van groot belang voor Nederland, een land dat bekend staat om zijn lange geschiedenis van scheepsbouw en handel over zee. Nederland heeft een belangrijke positie binnen Europa in de scheepsvaart. Volgens recente cijfers van Eurostat heeft ons kleine landje de op twee na grootste handelsvaart van Europa.

Maritieme signing richt zich op het interieur van schepen en andere vaartuigen. Afhankelijk van het uiteindelijke doel van een schip, kan het soms lastig zijn om een warme gastvrije sfeer te creëren aan boord. Bij Blomsma Velpa Sign hebben we jarenlange ervaring met scheepsinferieuren. Of u nu een prettige omgeving wilt creëren voor de bemanning van uw vrachtschip of een luxe interieur voor een cruiseschip: wij helpen u graag verder.

Functionele maritieme signing

Op schepen werken we vaak met hoogwaardig vinyl of folies van 3M. Deze kwalitatieve folies kunnen worden aangebracht op wanden, vloeren, glas en zelfs meubels. Zo kunt u elke ruimte voorzien van sfeer zonder ruimteverlies. De montagetijd van folies is bovendien korter dan schilderwerk, terwijl de levensduur een stuk langer is en minder snel zal verkleuren. Vinyl is bovendien gemakkelijk te reinigen en onderhouden.

Daarnaast hebben onze hoogwaardige folies nog meer interessante functionele kenmerken. Zo hebben we bij Blomsma Velpa Sign folies die de warmte van de zon reduceren, privacy creëren of zelfs de veiligheid van uw passagiers verhogen.

Luxe maritime signing ferries en cruise schepen

Steeds meer interieurarchitecten zien de voordelen van luxe folies aan boord van ferries en cruiseschepen. Waar folies zich vroeger beperkten tot vlakke en gladde oppervlaktes, zijn lastige ondergronden tegenwoordig geen enkel probleem meer. Onze Luxe DI-NOC™ interieurfolies van 3M™ zijn IMO gecertificeerd en hebben een breed scala aan innovatieve patronen en kleuren. In combinatie met onze FASARA™ glasfolies creëert u de meest stijlvolle scheepsinferieuren.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.