Sluiten Zoeken

Horeca

Signing voor hotels, restaurants en cafés

Horeca signing speelt een essentiële rol bij de verbinding tussen gast en horecagelegenheid. Zowel intern als extern wordt signing in hotels, restaurants en cafés ingezet om gasten te voorzien van sfeer. Met speciale aandacht voor design, kleur en materialen zorgt signing in de horeca ervoor dat uw hotel, restaurant of café een blijvende herinnering achterlaat.

Signing wordt echter niet alleen ingezet voor een luxe en professionele uitstraling van uw interieur. Binnen de horecabranche zijn er een aantal vormen van signing die zelfs noodzakelijk en verplicht zijn, zoals bewegwijzering en vluchtroutesignalering. Bewegwijzering helpt uw gasten zich te navigeren. Deze noodzakelijke vorm van visuele communicatie hoeft echter geen afbreuk te doen aan uw interieur. Bij Blomsma Velpa Sign zorgen we dat uw bewegwijzering past in het interieur.

De verschillende mogelijkheden

De kracht van goede signing in de horeca mag niet worden onderschat. Signing draagt namelijk bij aan de herkenbaarheid en de positionering van uw restaurant, hotel of café. Een interieur dat zich onderscheidt van anderen laat een blijvende herinnering achter.

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om je interieur te laten stralen met signing. Voorbeelden van signing voor de horeca zijn wandvisuals, decoratieve glasfolies en meubelwraps. Maar ook exterieur signing zoals gevelreclame, raambelettering of reclameborden zijn belangrijke vormen van signing voor elk hotel, restaurant of café.

Functionele signing in de horeca

Op de eerste plaats is horeca signing natuurlijk decoratief. Interieurdecoraties zoals wanddecoraties of glasfolies van hoge kwaliteit zorgen namelijk voor sfeer en uitstraling in uw horecagelegenheid. Tegelijkertijd hebben deze luxe vormen van signing ook een functioneel doel. Zo kunnen prachtige raamfolies ook privacy bieden waar nodig, zorgen akoestische panelen voor een verbeterde akoestiek in uw ruimtes en kan bewegwijzering volledig in uw huisstijl worden aangebracht.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.