Sluiten Zoeken

Logistiek

Logistieke signing

De logistieke sector (ook wel transport en logistiek) bestaat uit bedrijven die zich richten op het vervoer van zowel goederen als personen. Meer dan ooit verplaatsten we ons over Europese wegen en wateren. Op die wegen staan we dan ook regelmatig uren in lange files. Gelukkig hebben deze files ook een voordeel: ze geven uw potentiële klant de tijd om uw voertuigen te bekijken.

Uit onderzoek blijkt dat een bedrijfsvoertuig met belettering jaarlijks door meer dan een miljoen weggebruikers wordt bekeken. En dan hebben we het nog maar over één voertuig. Bedenkt u zich eens wat een heel wagenpark met voertuigbelettering voor uw bedrijf kan beteken! Logistieke signing is daarom een onmisbaar onderdeel van uw reclame-uitingen.

Signing voor wagenparken

Wagenparkbelettering, ook wel fleetmarking genoemd, is een vorm van reclame waarbij we voertuigen van uw wagenpark voorzien van een bestickering of zelfs een complete carwrap. Door bedrijfswagens te laten bestickeren of beletteren (logistieke signing) creëert u een herkenbare, duidelijke huisstijl en meer naamsbekendheid.

Er zijn vele voordelen van logistieke signing. We zetten de belangrijkste voordelen graag voor u op een rij:

  • Het bestickeren van uw wagenpark met uw logo en andere branding-gerelateerde informatie is een effectieve manier om uw bedrijf te promoten en uw naamsbekendheid te vergroten.
  • Het hebben van een uniforme, professionele uitstraling van uw wagenpark kan helpen om uw bedrijf te presenteren als betrouwbaar en georganiseerd. Bovendien versterkt het de merkidentiteit van uw bedrijf.
  • Kiest u voor een volledige carwrap? Dan is uw lak beschermt tegen krassen, vuil en weersinvloeden. Een kostenbesparende en duurzame oplossing voor de lange termijn.
  • Heeft uw wagenpark ook vrachtwagens of andere voertuigen die s ’nachts duidelijk zichtbaar moeten zijn? Contourmarkering en reflecterende strepen zorgen voor meer zichtbaarheid en vergroten de veiligheid van uw personeel.

De mogelijkheden om uw wagenpark uniek te maken zijn eindeloos. Of u nu kiest voor losse stickers of een complete carwrap, mat of glanzend, één voertuig of een compleet wagenpark… Het kan allemaal! Bekijk hieronder onze verschillende mogelijkheden.

Signing voor de maritieme sector

Transport en logistiek beperken zich natuurlijk niet tot het vaste land. Nederland staat bekend om zijn scheepsbouw en handel over zee.

De extreme weersomstandigheden en de risico’s van het leven en werken op het water stellen scherpe eisen aan de kwaliteit van signing in de maritieme sector.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.