Sluiten Zoeken

Kantoren

Waarom kantoor signing?

Signing voor kantoren – Een kantoor is meer dan een plek waar werknemers hun werkzaamheden uitvoeren achter een bureau. Of u nu een groot of klein bedrijf heeft, een goed ontworpen kantoorruimte verhoogt de productiviteit van uw werknemers en geeft bezoekers en klanten een positieve eerste indruk van uw bedrijf of organisatie.

Steeds vaker zien we daarom sfeervolle werkruimtes die inspireren, met bijvoorbeeld mooie wand- of glasdecoraties of vergaderruimtes in een inspirerend thema. Met interieur branding laat u de huisstijl van uw bedrijf op een creatieve en sfeervolle manier terugkomen in het interieur. Zo straalt uw kantoor alles uit waar uw bedrijf of organisatie voor staat. Interieurdecoratie en interieur branding zorgen dus niet alleen voor een prettige werkomgeving voor uw werknemers, maar versterken ook de merkidentiteit.

De mogelijkheden van kantoor signing

Kantoorsigning is niet alleen decoratief, maar ook functioneel. Zo zorgen decoratieve glasfolies voor privacy in uw kantoor, kunt u bewegwijzering volledig in de huisstijl van uw bedrijf implementeren of kunt u wanddecoraties gebruiken om het verhaal van uw bedrijf te ‘vertellen’.

Maar ook verplichte signing zoals veiligheidssignalering en ontruimingsplattegronden zijn een belangrijk onderdeel van uw kantoor. Ze dragen namelijk bij aan uw veiligheid en die van uw medewerkers. Deze ‘verplichte’ bordjes hoeven echter geen doorn in het oog van uw sfeervolle interieur te zijn. Ook deze kunnen namelijk een luxe uitstraling krijgen, helemaal in eigen huisstijl.

Meer functionele kantoor signing

Bij Blomsma Velpa Sign zijn we bovendien expert op het gebied van functionele signing als zonwerende folies, veiligheidsfolies en akoestische panelen. Deze vormen van ‘functionele signing’ hebben veel voordelen voor u als pandeigenaar.

Zo dragen zonwerende folies bijvoorbeeld bij aan het behouden van prettige temperaturen in de zomermaanden. Deze speciale glasfolies kunnen namelijk tot wel 80% de warmte van de zon buiten houden. Zon- en warmtewerende folies zijn daarom de perfecte manier om uw pand te verduurzamen en het benodigde Energielabel C te behalen. Of zelfs het Energielabel A, dat vanaf 2030 verplicht is voor kantoorpanden.

Vergeet u niet de buitenkant van uw kantoor?

Als eigenaar van een bedrijf of organisatie wilt u natuurlijk dat uw kantoor opvalt tussen alle andere gebouwen in de omgeving. Het toepassen van exterior signage (in het Nederlands exterieur signing) is de perfecte manier om dit te bereiken. Denk bijvoorbeeld aan mooie gevelreclame of lichtreclame, reclameborden of zuilen, raambelettering of zelfs complete building wraps.

Exterieur signing voor kantoren geeft uw gebouw een professionele uitstraling, dat de merkbekendheid van uw bedrijf vergroot. Bovendien zorgt uw zichtbaarheid er niet alleen voor dat bezoekers u gemakkelijk kunnen vinden, u valt meteen op bij potentiële klanten.

Bewegwijzering voor kantoren

Een ander belangrijk type signing is bewegwijzering. Door middel van borden die looproutes aangeven helpt u medewerkers en bezoekers om zich in uw gebouw te navigeren. Bewegwijzering begint bij uw parkeerplaats en eindigt pas wanneer de gewenste locatie is bereikt.

Goede bewegwijzering is van belang om bezoekers een prettige bezoekerservaring te bieden. Zo voorkomt u dat mensen in uw pand de weg kwijtraken en wellicht belangrijke afspraken mislopen.

Bij Blomsma Velpa Sign bieden we bewegwijzering geheel in de stijl van uw kantoor. Met onze gepersonaliseerde richtingsborden voor kantoren kunt u specifieke ruimtes zoals vergaderruimtes voorzien van creatieve signing. Naast het creatiever maken van uw ‘praktische’ signing, versterkt u meteen uw interieur branding. Zelfs uw logo kan worden verwerkt in de bewegwijzering.

Kortom, kantoor signing is een waardevolle investering voor elk bedrijf of organisatie. Het draagt bij een aan prettige werksfeer, een verhoogde productiviteit en een prettige bezoekerservaring voor (potentiële) klanten.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.