Sluiten Zoeken

Blomsma verzorgt interieurdecoratie op schip Acta Auriga

In opdracht van architectenbureau HofmanDujardin heeft Blomsma Print & Sign de decoratie van het interieur van de ACTA AURIGA mogen verzorgen. De ACTA AURIGA wordt ingezet als accommodatie service schip, met capaciteit aan boord voor 120 personen, voor diverse opdrachtgevers in de offshore renewable industrie, waaronder windmolenparken op zee.

Het schip is vernoemd naar de constellatie Auriga, Auriga betekent ‘de bestuurder’ in het Latijn. De bestuurder speelt een cruciale rol in logistiek en ondersteuning en is daarom onontbeerlijk op het gebied van de strijd. Dit is ook het streven van ACTA AURIGA bij offshore windbouwprojecten en/of gerelateerde markten zoals decommissioning (ontmanteling) en Olie & Gas projecten.

Blomsma Print & Sign heeft het interieur van het schip mogen voorzien van fraaie en sfeervolle wandvullende prints en bewegwijzering. Het krasvaste en easyclean hoogglans laminaat geeft door zijn dikte de afbeeldingen extra diepte. Bijzonder detail zijn de QR-codes die op enkele wanden aangebracht zijn, die na het scannen ervan, meer informatie geven over ons heelal en sterrenstelsel.

Voor meer informatie en inspiratie omtrent de mogelijkheden voor interieur decoratie en –renovatie op schepen, klikt u hier.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.