Sluiten Zoeken

Bestickeren van treinstellen: Rotterdam Rail Feeding

Bij Blomsma Velpa Sign werken we al vele jaren samen met onze trouwe klant Rotterdam Rail Feeding. Het bestickeren van treinstellen is voor ons dan ook geen uitdaging meer! Rotterdam Rail Feeding (RRF) is een spoorwegonderneming die gespecialiseerd is in korteafstandsspoordiensten van hoge kwaliteit. Eens in de zoveel tijd worden de treinstellen van RRF binnengehaald voor een revisie. Een perfect moment voor Blomsma om de trein te voorzien van treinbestickering of volledige trainwraps!

De revisie

Tijdens de revisie van een treinstel worden uitgebreide onderhouds- en inspectiewerkzaamheden uitgevoerd om eventuele problemen op te sporen en te verhelpen. Dit omvat vaak grondige inspecties, zoals vervanging van onderdelen, reiniging en smering, opknappen van het interieur en exterieur, en veiligheidstesten.

In sommige gevallen worden de treinstellen van Rotterdam Rail Feeding daarna opnieuw geverfd. Vervolgens wordt Blomsma Velpa Sign ingezet om de treinstellen helemaal af te maken met hoogwaardige folies!

Het bestickeren van treinstellen

Zodra de treinstellen van RRF hun volledige onderhoudsbeurt hebben gehad, ontvangen we bij Blomsma Velpa Sign de gewenste opmaak. Deze projecteren wij voor de klant op het toestel (digitaal), zodat zij een mooie indruk krijgen van hoe de treinstellen eruit komen te zien. Zodra er akkoord is, worden de locs door onze ervaren monteurs op locatie voorzien van hoogwaardige folies.

Door onder andere het vakmanschap van onze ervaren monteurs is Rotterdam Rail Feeding al vele jaren een trouwe klant van Blomsma Velpa Sign. Onze monteurs werken dan ook alleen met de beste kwaliteit folies.

Zoals te zien is op de afbeeldingen, maken we met onze folies gebruik van een prachtig kleuroverloop op de treinstellen: een speciaal effect dat met verf niet mogelijk is. Bovendien zorgen onze hoogwaardige folies ervoor dat de onderliggende lak geschermd blijft. De folies zijn namelijk bestand tegen alle weersomstandigheden door speciale UV-bescherming.

Hoogwaardige folies van 3M

Met de prestigieuze “Platinum” status in het 3MTM Select Graphic Provider-programma behoort de Blomsma Groep tot het selecte gezelschap van slechts 3 signbedrijven in Nederland. Sinds 2014 heeft 3MTM wereldwijd de benaming van partners gestandaardiseerd en het programma geïntroduceerd, met strengere eisen en intensievere controles. Als een van de topbedrijven in deze branche, met alle benodigde certificaten en de eerste inschrijving voor toekomstige trainingsmodules, vertaalt de Blomsma Groep deze status naar de klant en hun hoogwaardige producten. En dus ook naar het bestickeren van treinstellen!

Over Rotterdam Rail Feeding

Rotterdam Rail Feeding (RRF) is een spoorwegbedrijf dat gespecialiseerd is in kwalitatief hoogstaande korte afstandsspoordiensten. RRF is onderdeel van van Genesee & Wyoming Inc, dat wereldwijd meer dan 120 goederenspoorlijnen beheert of leaset.

Meer over Rotterdam Rail Feeding leest u hier.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.