Sluiten Zoeken

Blomsma pakt volledig treinstel in met spiegelfolie voor project ‘SCREENS’

Treinen wrappen in de huisstijlkleuren van een onderneming is voor Blomsma inmiddels routine geworden. Al zeer veel locomotieven en treinstellen zijn door ons voorzien van hoogwaardige zelfklevende folies.

Het treinstel voor project ‘SCREENS’ is echter wat ze noemen ‘next level’. Dit project van choreograaf en beeldend kunstenaar Kris Verdonck is op alle manier uniek. Dit project draait namelijk om een treinstel dat door Blomsma volledig in spiegelfolie is ingepakt, gewrapped. Deelnemers aan een rit met deze bijzondere spiegelende trein, hebben de indruk dat ze in een virtuele wereld aan het rijden zijn. Deze illusie wordt door Kris Verdonk in het treinstel gecreëerd door innovatieve videoprojecties.

Projectaanpak

Het doel van het project ‘SCREENS’ voor Blomsma was om het rijtuig te voorzien van een duurzame spiegelfolie die bestendig is tegen de meest voorkomende weers- en omgevingsinvloeden. De spiegelfolie heeft als doel om passagiers en overig publiek te prikkelen en een beleving te bieden in aansluiting op het project ‘SCREENS’.

Voor dit project hebben we gekozen voor een duurzame, Multi-laags gegoten folie met zuiver chroom spiegeleffect, aan de achterzijde gecoat met een drukgevoelige solvent gebaseerde acryl lijmlaag. Dit is een folie uit het portfolio van HEXIS.

De montage is gedaan door Blomsma’s getrainde Endorsed Vehicle Graphics Installers™ op de locatie in België.

Projects 'SCREENS'

Lees hier meer over project ‘SCREENS’ van Chris Verdonck: SCREENS | Projects | A Two Dogs Company – Kris Verdonck

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.