Sluiten Zoeken

Gerelateerde producten

Treinbestickering

Blomsma Velpa Sign de grens over voor KombiRail Europe

Wist u dat we bij Blomsma Velpa Sign ook klanten hebben buiten Nederland? Het is voor ons geen enkel probleem om voor u de grens over te gaan, zoals we afgelopen week deden voor onze klant KombiRail Europe.

KombiRail Europe is een toonaangevend Duits bedrijf en Europa’s  grootste operator in gecombineerd rail-wegvervoer. Na de aankoop van splinternieuwe locomotieven ging het bedrijf op zoek naar een goede partij om deze toestellen volledig te laten wrappen. We zijn dan ook trots te mogen delen dat zij in deze zoektocht hebben gekozen voor Blomsma Velpa Sign.

Het belang van een goed logo en opvallende huisstijl

Bij Blomsma Velpa Sign hechten we veel waarde aan een goed logo en een sterke huisstijl. Ook KombiRail wilde dit graag prominent terugzien in het ontwerp van de locomotief. Het ontwerp moest echter nog worden vormgegeven. Gelukkig beschikken we bij Blomsma over een ervaren team met designers, die klaarstaan voor onze klanten om dit essentiële onderdeel van branding tot uiting te brengen.

Nadat verschillende ontwerpen waren voorgelegd aan de klant, werd er een ontwerp gekozen en konden de werkzaamheden worden voorbereid.

De uitvoering

Onze folies voor het wrappen en bestickeren van treinen worden in eigen beheer geprint op hoogwaardige 3M™ Print Wrap Folie. Het beplakken van de locomotief vond plaats in Duisburg, Duitsland in de werkplaats van KTG. Ons team reisde een dag van tevoren af naar de locatie, zodat zij de volgende dag fris op tijd konden beginnen met de werkzaamheden. Vervolgens waren zij in staat die dag de klus af te ronden in slechts één dag. Dit getuigt niet alleen van onze efficiëntie, maar ook aan de toewijding van onze monteurs.

Met trots presenteren we het uiteindelijk resultaat in de huisstijl van KombiRail:

Blomsma als partner in trainwraps en treinbestickering

Bij Blomsma Velpa Sign zijn we gepassioneerd in wat we doen. We hebben daarom niet alleen losse klanten, maar ook langlopende samenwerkingen en partnerschappen. Zo werkten we al eerder voor klanten als Rotterdam Rail Feeding en Lineas. Maar we verwelkomen graag nieuwe klanten, binnen en buiten Nederland.

Bij ons profiteert u van jarenlange ervaring in het wrappen en bestickeren van treinstellen en locomotieven. Onderhoud is bijna niet nodig en uw locomotief is beter beschermd tegen Uv-straling en graffiti. Bovendien zijn onze speciale folies bestand tegen extreme weersomstandigheden en temperatuurwisselingen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.