Sluiten Zoeken

Carwrap Toyota Mirai Fuel Cell voor Total Energies Nederland

Carwrap Toyota – Voor Total Energies Nederland hebben wij de 2022 Toyota Mirai Fuel cell voorzien van een volledige carwrap. Voor deze carwrap was het doel om de auto te voorzien van een duurzame carwrapping die bestand is tegen de meest voorkomende weersomstandigheden en omgevingsinvloeden, en tegelijkertijd de branding en communicatie van het innovatieve waterstof aandrijfsysteem te bevorderen.

De Toyota werd door Blomsma voorzien van een duurzame 3M™ MCS™ (Matched Component System™) materiaalsandwich bestaande uit een 3M™ Envision™ CarWrap film met beschermend laminaat en voorzien van een full colour bedrukking. Een 3M™ MCS™ sandwich is een samenstelling van op elkaar afgestemde producten en verwerkingsmethoden voor langdurige prestaties:

  • 3M™ Envision™ bedrukbare Wrapfolie 480mC
  • 3M™ Envision™ Wrap overlaminaat 8548G (glanzend) of 8549L (mat/glanzend)

3M™ Envision™ Wrap films en laminaten hebben de prestigieuze GREENGUARD Gold certificatie ontvangen. 3M™ Envision™ wikkelfolies zijn:

  • PVC-vrij
  • Ftalaat-vrij
  • Gedeeltelijk gemaakt met organische materialen
  • Geproduceerd met 58% minder oplosmiddelen
  • Gemaakt zonder chloor of andere toegevoegde halogenen

Over 3M™ Envision™ wrap folie

3M™ Envision™ Printable Wrap Foil 480mC 3M™ Envision™ Printable Wrap Foil LX480mC is flexibel genoeg om alles te omwikkelen, van voertuigen, trailers en boten tot muren en gebouwen. Deze folie is een bewuste keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een milieuvriendelijkere oplossing. Duurzaamheid tot 12 jaar.

3M™ Envision™ Wrap overlaminaat 8548G of 8549L 3M™ Envision™ Wrap overlaminaat 8548G (glanzend) of 8549L zijn transparante laminaten. Ze bieden langdurige bescherming wanneer ze worden gecombineerd met een digitaal bedrukte 3M-folie, zoals de 480mC-folie. De laminaten hebben UV-remmende eigenschappen, zijn bestand tegen brandstofdampen en zijn bestand tegen basischemicaliën.

De installatie van de Carwrap Toyota werd uitgevoerd door onze 3M™ Endorsed Vehicle Graphics Installers™ in ons nieuwe Blomsma WrapLab.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.