Sluiten Zoeken

Dakota DC-3 Madurodam bestickerd door Blomsma

Opdrachtgever: Madurodam

Het heeft even geduurd, maar na een lange tocht per vrachtschip vanuit Jacksonville (Florida, USA) naar de haven van Antwerpen (België) en vervolgens via gespecialiseerd transport op een trailer, is de Dakota DC-3 Madurodam geland in Madurodam, Den Haag. De originele Dakota DC-3 uit 1945 zal in 2019 één van de nieuwe blikvangers en tevens spectaculaire attracties van Madurodam worden.

Na al meerdere opdrachten te hebben uitgevoerd voor het typisch Nederlandse themapark, is ook deze keer de hulp van Blomsma Velpa Sign (toen nog Print & Sign) ingeschakeld. Wij zijn dan ook zeer trots om ons steentje bij te dragen aan de restauratie van dit unieke icoon uit de vliegtuigindustrie. Het is tevens voor het eerst in de geschiedenis dat Madurodam in schaal van 1:1 een attractie bouwt. Door het aanbrengen van opvallende signing past het vliegtuig nu perfect in de huisstijl van Madurodam Airport.

Inmiddels is Blomsma Velpa Sign de absolute specialist op het gebied van wrappen of bestickeren van allerlei verschillende voertuigen. Waaronder auto’s, bestelwagens, bussen, vrachtwagens, treinen, locomotieven en vliegtuigen.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.