Sluiten Zoeken

Gerelateerde producten

Privacyfolies Bewegwijzering

Dental Care Center kiest voor privacyfolie en signing in één

Dental Care Center

Het nieuwe Dental Care Center Den Haag staat op het punt om open te gaan. Het bedrijfspand was voorzien van mooie grote glazen wanden en panelen zonder enige vorm van bedrukking of aankleding. Aan Blomsma Print & Sign de taak om hier privacyfolie te combineren met signing en interne bewegwijzering. De cliënt op de stoel blijft uit het zicht, terwijl aan andere cliënten die langslopen duidelijk de weg gewezen wordt naar de juiste behandelkamer of receptie. Daarnaast is het kantoor voorzien van unieke folie met Full Color print.

Om het als één geheel te laten lijken is er gebruik gemaakt van Airtex textielbehang met een bosrijke omgeving welke aansluit bij de signing en kleuren in het interieur van de praktijk. Voor de diverse (glas)deuren en panelen is gebruik gemaakt van Etchedfolie, hier zijn patronen uit gesneden en aangebracht zodat de glazen wanden en deuren niet geheel beplakt zijn waardoor er nog enige doorkijk gerealiseerd is.

Mocht u ook geïnteresseerd zijn in op maat signing, bewegwijzering of mooie interieurafbeeldingen op de wanden, deuren of glas in uw bedrijfspand, neem dan contact op met één van onze projectmanagers.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.