Sluiten Zoeken

Event aankleding voor Nikkie Beach event

Opdrachtgever: NIKKIE / NP Fashion BV

Event aankleding – Afgelopen 26 juni gaf het merk NIKKIE van Nikkie Plessen een beach event voor al haar personeel. Het event werd volledig aangekleed in de huisstijl van NIKKIE (NP Fashion BV). En daar kan Blomsma Velpa Sign natuurlijk als geen ander bij helpen! Voor dit event van NIKKIE hebben wij dan ook wederom de gehele event aankleding mogen verzorgen.

De aankleding van het evenement bestond uit verschillende promotiematerialen. Zo zijn er wijnkoelers en wijnglazen bedrukt, hebben we de glazen wind-wanden voorzien van glasdecoraties en zijn er promotionele doeken geleverd voor de aankleding van muren en wanden. Kijk bijvoorbeeld eens naar de onwijs toffe DJ-tafel met onze NIKKIE doeken!

Event aankleding – Benieuwd wat wij voor u kunnen beteken?

Blomsma Velpa Sign heeft vele jaren ervaring met het aankleden van diverse evenementen. Of u nu een klein of groot event organiseert, voor personeel of voor klanten, wij leveren de gewenste promotiematerialen op maat. Uiteraard volledig in uw huisstijl, zodat uw evenement professioneel en sfeervol voor de dag komt. Meer lezen of direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Bezoek dan onze evenementen-pagina.

Meer over Nikkie

N BRANDS is het moederbedrijf van mode-ondernemer Nikkie Plessen, waar de succesvolle merken NIKKIE, NIK&NIK, FIFTH HOUSE, Selected by KATE MOSS, N BEAUTY en SUSTAIN, onderdeel van zijn. In 2012 startte Plessen haar eerste eigen modemerk, genaamd NIKKIE, dat inmiddels is uitgegroeid tot een grote speler in de internationale markt.

Meer lezen? Bezoek hier de website van NIKKIE.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.