Sluiten Zoeken

Event branding voor NIKKIE ski event

Opdrachtgever: NIKKIE / NP Fashion BV

Event branding voor NIKKIE – Deze week gaf het merk NIKKIE van Nikkie Plessen een ski event in Saalbach Hinterglemm voor internationale influencers. Dit event werd volledig aangekleed in de huisstijl van N Brands. Aan Blomsma Velpa Sign de eer om deze branding zo goed mogelijk tot uiting te brengen.

De branding van dit drie daagse ski event bestond uit verschillende promotiematerialen. Je kan het zo gek niet bedenken of er is aan gedacht. Zo zijn er wijnkoelers en wijnglazen bedrukt, hebben we het gehele hotel voorzien van N logo’s & vlaggen en hebben we bijvoorbeeld ook de skiliften voorzien van NIKKIE stickers. Hiernaast ziet u een kleine impressie van dit geweldige ski event.

Event branding

Blomsma Velpa Sign heeft al tientallen jaren ervaring met het aankleden van verschillende soorten evenementen. Of u nu ook in de retail werkzaam bent of juist in een hele andere branche, klein of groot, wij helpen u graag met het branden van uw event. Zoals u bij dit NIKKIE event heeft kunnen zien, is niks ons te gek en denken wij in oplossingen. Zodat wij samen een geweldig event neer kunnen zetten. Meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van event branding? Lees hier snel verder!

Over NIKKIE

N BRANDS is het moederbedrijf van mode-ondernemer Nikkie Plessen, waar de succesvolle merken NIKKIE, NIK&NIK, FIFTH HOUSE, Selected by KATE MOSS, N BEAUTY, N HOME en SUSTAIN, onderdeel van zijn. In 2012 startte Plessen haar eerste eigen modemerk, genaamd NIKKIE, dat inmiddels is uitgegroeid tot een grote speler in de internationale markt.

Meer lezen? Bezoek hier de website van NIKKIE.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.