Sluiten Zoeken

Fotowanden, privacyfolie en signing voor Van der Ende Groep

In nauwe samenwerking met Marc van Wijk van de firma ArcWay hebben we het kantoor op de nieuwe locatie van Van der Ende Groep in Maasdijk voorzien van fotowanden, privacyfolie en andere signing producten. Dit alles om de uitstraling en sfeer van de werkomgeving af te stemmen op het DNA, de visie en missie van het bedrijf.

Van der Ende Groep is al ruim 30 jaar innovator, producent en leverancier van technische producten op het gebied van watertechniek, luchtbehandeling en (industriële) filtratietechniek. Het doel was om deze elementen in de interieurdecoratie en signing te verwerken. Mede vanwege deze werkgebieden is gekozen voor afbeeldingen van bruggen en andere waterwerken en zijn de diverse ruimtes genoemd naar Nederlandse rivieren.

Verder is er bij de meest technische gebruikers een afbeelding van eigen specifieke producten toegepast.

De volgende materialen en technieken zijn voor de fotowanden, privacyfolie en signing toegepast:

  • Fotowanden op glas door het toepassen van 3M zandstraalfolie met full-color opdruk
  • Fotowanden van wandvullend en naadloos textielbehang waarbij de verwarmingsradiatoren zijn beplakt met zelfklevend vinyl om zo één te worden met de achtergrond
  • Windowframefilm (interieurfolie) voor het omkleuren van groene kozijnen naar wit
  • Privacyfolies van 3M Clearview voorzien van een gepersonaliseerde opdruk, geënt op een 3M Fasara patroon
  • Bewegwijzering: ruimtenamen als contour gefreesde letters uit geborsteld aluminium

Door alle stakeholders bij dit project te betrekken en deze te voorzien van samples van de beoogde/te gebruiken materialen, was er snel overeenstemming over de invulling van dit project. Op deze manier werd een groot gedeelte van het uiteindelijke resultaat al concreet tastbaar en zichtbaar.

Wilt u uw kantoorpand ook restylen en passend maken bij uw visie, missie of simpelweg uw huisstijl beter toepassen in het interieur? Neem dan snel contact met ons op: projecten@blomsma.nl of bel 079 -330 10 00.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.