Sluiten Zoeken

Gevelrenovatie appartementencomplex Burg. vd. Pollstraat

Voor Stadgenoot aan de Burgemeester van de Pollstraat in Amsterdam heeft Blomsma Velpa Sign de gevelrenovatie van het appartementencomplex mogen uitvoeren met zelfklevende folie. De gevelpanelen zijn in opdracht van Van Wijk Vastgoedonderhoud voorzien van een nieuw, fris uiterlijk. Op de geveldelen is op vakkundige wijze hoogwaardig, zelfklevend vinyl aangebracht in kleuren die aansluiten bij het gehele renovatieplan van dit project. Het betreft hier een colormatch vinyl die speciaal op kleur is gemaakt en exact de kleur van het overige schilderwerk heeft. Verder is het kleurontwerp ontwikkeld door Van Loon Kleuradvies en uitgevoerd door Blomsma Print & Sign.

De folies die zijn aangebracht voor de gevelrenovatie met folie van het appartementencomplex hebben de hoogst haalbare kwaliteit (Avery Dennison). Folie gaat niet alleen lang mee maar zorgt ook voor lage renovatiekosten ten opzichte van schilderwerk. Het aanbrengen van folies is bovendien sneller en duurzamer.  Een ander bijkomend voordeel: er is geen sprake van overlast voor de omgeving.

Bent u ook geïnteresseerd in zelfklevende folie voor uw renovatieplannen? Of heeft u een andere vraag over de mogelijkheden van folies voor gebouwen? Neem gerust contact op met een van onze specialisten via het contactformulier of bel 079-3301000.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.