Sluiten Zoeken

Gevelrenovatie voor Rijnzathe 7 door Blomsma Velpa Sign

Opdrachtgever: Rendon Onderhoudsgroep BV

Blomsma Velpa Sign heeft als onderdeel van de revitalisatie van het kantoorgebouw Rijnzathe 7 het omkleuren (gevelrenovatie) van de aluminium ramen, kozijnen en gevelpanelen mogen verzorgen. Het pand is al wat ouder en was toe aan een nieuwe, frisse uitstraling. Naast een dieptereiniging van de gevel en het verbouwen van de entree is er gekozen voor het omkleuren van de specifieke blauwe en oranje elementen in gevel. De gebouwhoge puien met blauwe profielen zijn gewrapt in donkergrijze folie van 3M. Ook de blauwe draaiende delen en oranje gevelpanelen binnen de zilver geanodiseerde raamkozijnen zijn hierin meegenomen.

Deze speciale folies van 3M hebben een levensduur van minimaal 10 jaar. Het frisse nieuwe uiterlijk van Rijnzathe 7 kan zo weer een lange tijd mee en is zonder die specifieke kleurstelling aantrekkelijker voor potentiële huurders. De nauwkeurige montage van de folies is gedaan door onze eigen monteurs, die hiervoor speciaal zijn opgeleid. Naast het volgen van de benodigde plaktrainingen beschikken zij over alle relevante veiligheidscertificaten.

Het gehele project valt onder het 3M MCS-garantieprogramma, waarmee Blomsma als 3M Platinum Select Partner de meest uitgebreide garanties kon afgeven.

Bent u benieuwd naar hoe u een breder publiek kunt aantrekken met gevelrenovatie van Blomsma Velpa Sign? Wij vertellen u graag meer over het omkleuren van gevelpanelen en kozijnen. Voor meer informatie over de mogelijkheden van gevelrenovatie met hoogwaardige folies van 3M kunt u contact opnemen met onze projectleiders.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.