Sluiten Zoeken

Gerelateerde producten

Privacyfolies Decoratieve en functionele glasfolies

Glasdecoraties privacyfolie voor Nationale Politie

Opdrachtgever: Ector Hoogstad Architecten

De korpsleiding van de Nederlandse Nationale Politie is verhuist naar een nieuwe locatie aan De Nieuwe Uitleg in Den Haag. Vanaf begin 2013 was de Nationale Politie tijdelijk gehuisvest in het Bruggebouw Oost. Bij de inrichting van de nieuwe locatie in Den Haag is het gerenommeerde architectenbureau Ector Hoogstad Architecten in de arm genomen. Een van de belangrijke wensen bij betrekken van het pand was om ondanks het gebruik van veel glazen wanden de privacy en veiligheid te garanderen. Zodoende kwam Ector Hoogstad met deze vraag  terecht bij 3M Select Provider Blomsma Print & Sign.

Na een intensief traject van inventarisatie en advies is gekozen om de glazen wanden te voorzien van een 3M Clearview (heldere) glasfolie die is voorzien van een zeer subtiele “waas”. Deze waas is opgebouwd uit zeer lichte verlopen van witte inkten wat een vergelijkbaar effect heeft als privacyfolie. Door het toepassen van een glashelder materiaal en de zeer subtiele verlopen is er echter nauwelijks zichtbaar dat er gebruik is gemaakt van raamfolie. In totaal werd ruim 750 m2 aan wanden voorzien van hoogwaardige 3M Clearview glasfolie.

Bij de Nationale Politie zijn ze erg blij met het resultaat. Opdrachtgever Bas Roelofs, Projectmanager bij de Nationale Politie: “Het hele project liep echt als een trein. Eerlijk gezegd hadden we niet verwacht dat Blomsma Print & Sign dit zo snel zou kunnen realiseren. Maar door een goede samenwerking en fijne communicatie hebben we snel kunnen schakelen. Al met al zijn we zeer tevreden met het geleverde resultaat en de kwaliteit van Blomsma!”.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.