Sluiten Zoeken

Hoogwaardige folies voor luxe uitstraling – Hotel The Collector

Opdrachtgever: Hotel The Collector

Hotel The Collector aan de Haagse Bluf is meer dan een hotel. The Collector is een basiskamp voor reizigers met een nieuwsgierigheid naar de wereld. De gasten van het hotel zijn echte reizigers en verzamelaars. Aan Blomsma Velpa Sign de eer om het prachtige hotel nog net een stukje mooier te maken.

Eind 2019 kreeg Blomsma Velpa Sign de eer om het hotel The Collector aan de Haagse Bluf een stukje mooier te maken. De buitenkant van het hotel kreeg een mooie nieuwe uitstraling met lichtreclame en gouden folies van 3M op de ramen. In het hotel zelf werd de lift volledig in donkergroene folie gewrapt en werden de kamers voorzien van nieuwe kamernummers en plattegronden.

Een stralende entree met hoogwaardige folies

Op de gevel werd een mooie lichtbak aangebracht met duurzame LED-verlichting, volledig in de huisstijl van het hotel. Daarnaast werden de ramen van de entree beplakt met zelfklevend vinyl folies in goudkleur. De hoogwaardige folies hebben een mooie, luxe uitstraling en een levensduur van minimaal 7 jaar.

Om van het prachtige interieur van The Collector één geheel te maken werden de aluminium liftdeuren volledig gewrapt in donkergroene, matte folies. De liftdeuren hebben daarmee een luxere uitstraling gekregen en geven meer rust aan de ruimte.

Daarnaast is er in het hotel luxe bewegwijzering aangebracht in de vorm van o.a. kamernummers en pijlen. Deel van dit bewegwijzeringsysteem zijn plattegronden op brushed gold dibond borden. Deze luxe plattegronden zijn in elke ruimte te vinden en bevorderen de veiligheid van het hotel.

Bij hotel The Collector werden hoogwaardige 3M folies aangebracht op onder andere de liftdeuren, de ramen en als wanddecoratie op de muren. De lift werd volledig gewrapt met donkergroene folies. De glazen pui werd voorzien van stroken glanzend gouden 3M folies en ook de deuren van de lift werden voorzien van een glanzende, gouden strook.

Bekijk hier de Case Studie van hotel The Collector.

Benieuwd naar wat Blomsma Velpa Sign voor uw hotel kan beteken? Neem gerust contact met ons op!

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.