Sluiten Zoeken

Mooie gevelreclame voor EEW Energy from Waste

Opdrachtgever: EEW Energy from Waste

EEW Waste from Energy is al enige tijd klant van Blomsma Signs & Safety, waar Blomsma onder andere de veiligheidssignalering voor verschillende locaties in Duitsland mocht verzorgen. Voor de vestiging van EEW in Farmsum (bij Delfzijl) heeft Blomsma Velpa Sign nu mooie gevelreclame mogen verzorgen.

Compleet nieuwe gevelreclame

De twee gevels van EEW werden door onze monteurs voorzien van een mooi, nieuw uiterlijk. Zowel de gevel van de loods als de gevel van het hoogbouw gedeelte van EEW Energy zijn daarmee weer helemaal up-to-date! De gevelreclame werd uitgevoerd in aluminium sandwichplaten met full-color opdruk. De losse elementen werden voor dit project op afstand gemonteerd.

EEW Energy from Waste

Het Duitse EEW is de marktleider op het gebied van afvalenergie (thermische verwerking) in Duitsland en is ook actief in Luxemburg en Nederland. Met 1.050 werknemers exploiteert het bedrijf 18 afvalenergiecentrales en produceert het elektriciteit, stadsverwarming en processtoom voor industrieel gebruik. De installaties zijn moderne installaties met de modernste technologie, die regelmatig wordt aangepast aan de laatste technologische normen. EEW exploiteert een geïnstalleerde afvalcapaciteit van ongeveer 4,7 miljoen ton en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de Europese duurzame economie en speelt een vitale rol in de lokale energie-infrastructuur, waarbij in totaal 6 TWh aan energie wordt geproduceerd.

Meer over EEW vindt u op de website.

Inspiratie opdoen voor mooie gevelreclame? Meer gevelprojecten bekijkt u hier.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.