Sluiten Zoeken

Gerelateerde producten

Bewegwijzering Fotowanden en naadloos behang

Nieuwe attractie in Madurodam groots aangepakt

Madurodam heeft de laatste tijd flink geïnvesteerd om het park aantrekkelijk en spannend te houden voor haar bezoekers. Het nieuwe thema en bijbehorende attractie “Nieuw Amsterdam” geeft het park een nieuwe impuls en brengt je terug in strijd van de 17e eeuw.

Om de belevenis van deze nieuwe attractie te vergroten heeft Blomsma Print & Sign de opdracht gekregen om het thema groots tentoon te stellen in diverse visuele uitingen in en rondom het park. Door de wandvisuals in de souvenirwinkel en de toerniket komt de nieuwe attractie echt tot leven.

Naast deze opdracht was de interne bewegwijzering ook aan vervanging toe. Door het plaatsen en vernieuwen van de signing op de bestaande borden en maquettes kreeg dit weer een nieuwe en frisse uitstraling. Ook het restaurant is niet vergeten, de huidige menukaarten zijn vervangen en de nieuwe corresponderen nu perfect met de nieuwe attractie en het huidige parkthema.

Door de prettige samenwerking tussen Madurodam en Blomsma Print & Sign is dit weer een project om met plezier naar terug te kijken. We kijken uit naar het volgende project om met trots te presenteren en een bijdrage te leveren aan toch een stukje Neerlands trots.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.