Sluiten Zoeken

Gerelateerde producten

Gevelreclame Lichtreclame

Nieuwe gevelreclames voor vestigingen Van Dorp

Door de jaren heen heeft Blomsma Print & Sign mooie projecten mogen afronden voor Van Dorp, vooral voor het wagenpark. Daarnaast heeft Blomsma in 2017 het hoofdkantoor in Zoetermeer voorzien van nieuwe gevelreclame. Hieruit zijn drie nieuwe projecten ontstaan, namelijk om op de andere locaties gevelreclame te plaatsen. Het gaat om de volgende locaties: Almere, Deventer en Breda. De betreffende locaties hadden nog uitingen in de oude huisstijl.

De signing op de locaties waren verouderd, waaronder de zuilen bij de inritten. De zuilen waren behoorlijk verkleurd en nog voorzien van het oude logo. Op de locaties is de signing op verschillende manieren  toegepast, afhankelijk van het budget en plan. De zuilen zijn grondig gereinigd en voorzien van nieuwe folie. Alle drie de locaties zien er weer fris uit en vallen goed op bij voorbijgangers of bezoekers.

Van Dorp Installaties is begonnen als familiebedrijf in Zoetermeer en heeft inmiddels 15 vestigingen verspreidt over Nederland met ruim 1000 medewerkers. Bent u benieuwd naar andere projecten van Van Dorp? Bekijk dan de projecten over de bedrijfswagenbelettering van 25x Ford Transit of de gevelreclame van de vestiging in Zoetermeer.

Is uw pand moeilijk te vinden voor bezoekers of valt uw pand niet goed op tussen andere panden? Dan is gevelreclame of bewegwijzering een goede oplossing voor uw probleem. Voor meer informatie over de mogelijkheden van gevelreclame en bewegwijzering, kunt u contact opnemen met één van onze projectleiders.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.