Sluiten Zoeken

Gerelateerde producten

Voertuigbelettering Treinbestickering

Opnieuw locomotief RRF voorzien van nieuwe bestickering

Rotterdam Rail Feeding heeft er weer een “nieuwe” locomotief bij op de Nederlandse spoorwegen. De spooroperator heeft onlangs een class-66 type locomotief (typenummer 561-03) in gebruik genomen via leasebroker Beacon Rail. De loc was al sinds 2004 werkzaam op het Nederlandse spoor, maar pas sinds 2015 eigenaar van Beacon Rail. In 2016 is de locomotief permanent verhuurt aan Rotterdam Rail Feeding.

Evenals meerdere voorgaande locomotieven van RRF is ook de 561-03 voorzien van een compleet nieuwe “huid”. Blomsma Print & Sign is inmiddels vaste partner van RRF voor het zogenoemde “wrappen” van de locomotieven. Ook dit keer is gebruik gemaakt van hoogwaardig zelfklevend vinyl, al dan niet voorzien van full color opdruk. Het compleet inpakken van de locomotief bleek opnieuw een forse uitdaging, maar de volledig gecertificeerde signmakers van Blomsma draaien er hun hand niet voor om. Zo kon na een aantal dagen flink doorbuffelen de “nieuwe” 561-03 zijn opwachting gaan maken op het spoor.

Op onze speciale pagina over trainwrapping leest u alles over dit proces en voor welke klanten we dit reeds verzorgd hebben.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.