Sluiten Zoeken

Gerelateerde producten

Lichtreclame Exterieur signing

Restyling lichtreclame in nieuwe huisstijl Binck Bank

Opdrachtgever: Binck Bank

Lichtreclame is bijna niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De oude lichtreclame van de Binck Bank Amsterdam was qua lak wat verouderd, maar verder nog prima in orde. Deze oude doosletters zijn in 2011 geplaatst met daarin nog de traditionele verlichtingsmethode. De reden voor vervanging van de huidige lichtreclame is dat Binck Bank is overgegaan naar een nieuwe huisstijl, hierdoor moesten de logo’s aangepast worden.

Door de goede samenwerking in het verleden wist Binck dat zij weer konden rekenen op de goede services van Blomsma Print & Sign. Ditmaal is er gekozen voor fraai verlichte aluminium doosletters zonder lijst waardoor de volledige voorzijde van de letters perfect uitgelicht wordt. De doosletters zijn in kleur gespoten en voorzien van energiezuinige LED verlichting.

Mocht u nu ook geïnteresseerd zijn in op maat gemaakte gevelsigning met of zonder verlichting, neem dan contact met ons op om u vakkundig te laten adviseren op dit gebied. U kunt ook alvast een kijkje nemen in onze projectgalerij.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.