Sluiten Zoeken

Gerelateerde producten

Interieurdecoratie Gevelreclame

Restyling van AniCura vestigingen

Opdracht: AniCura

Blomsma Print & Sign heeft van AniCura de opdracht gekregen om een aantal vestigingen een restyling te geven. AniCura is ontstaan uit een fusie van een paar Scandinavische dierenziekenhuizen en is uitgegroeid tot een bekende aanbieder van dierenzorg in Europa. De organisatie besloot dat een aantal vestigingen in Nederland (Oostvoorne, Stellendam en Zwolle) moesten worden vernieuwd, met de huisstijl van AniCura als richtlijn. In de drie vestigingen moesten de kenmerken van het bedrijf terugkomen in het interieur.

In de ontwerpen zijn verschillende beelden van honden en katten gebruikt. In alle panden is het logo op meerdere plaatsen gemonteerd. Zo is glasfolie op de ramen gebruikt, fotobehang en aluminium letters aan de wand. Daarnaast is buiten de panden gebruik gemaakt van buitenreclame. Hier is gekozen voor verschillende reclameborden en voor gevelbelettering.

Is uw pand aan een restyling of rebranding toe, of wilt u meer informatie over de signing mogelijkheden voor uw bedrijf, neem dan contact op met onze projectmedewerkers.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.