Sluiten Zoeken

Gerelateerde producten

Zonwerende glasfolies Gevelreclame

Signing, buitenreclame en veiligheidssignalering voor nieuw pand SUPPERFOOD

In Oosterhout (Gld) is de nieuwe hypermoderne pindakaasfabriek van Supperfood door ons voorzien van een compleet pakket aan signing: buitenreclame, bewegwijzering veiligheidsfolie en zonwerende glasfolie. Deze fabriek van SUPPERFOOD is onlangs in gebruik genomen en er zal pindakaas gemaakt worden met vullingen als; stukjes honing, stukjes pinda en stukjes chocolade. De nieuwbouw van SupperFood is ter uitbreiding van het bedrijf dat haar hoofdvestiging heeft in Ede.

De zichtlocatie dicht langs de A15 biedt een enorm bereik waardoor het pand goed gebruikt is als reclamedrager door een raam hoge tekst SUPPERFOOD te plaatsen. Daarnaast is boven de entree de tekst twee keer in doosletters uitgevoerd met inwendige led-verlichting. Ook vindt de bezoeker snel zijn bestemming door de aangebrachte bewegwijzering.

Om voor de gebruikers en bezoekers een zo veilig mogelijke omgeving te creëren is op het terrein en in het gebouw veiligheidssignalering toegepast, waaronder poortborden, ontruimingsplattegronden, vluchtwegmarkering en brandpreventie- en reddingsmiddelensignalering.

In het kader van de voedselveiligheid zijn alle raampartijen van de productieruimtes voorzien van veiligheidsfolie zodat bij glasbreuk geen glassplinters in het productieproces terecht kunnen komen.

Verder kwam het pand in aanmerking voor subsidie wanneer alle glas in de buitengevel aan de ZTA-waarde < 0.35 zou voldoen. Het is daarom dat Blomsma zonwerende glasfolie heeft toegepast met een ZTA-waarde van 0.27.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.