Sluiten Zoeken

Gerelateerde producten

Fotowanden en naadloos behang Interieurdecoratie

Signing en fotowanden voor van As makelaardij Zoetermeer

Blomsma Velpa Sign heeft het nieuwe pand van Makelaardij Van As in Zoetermeer onder andere mogen voorzien van signing en fotowanden. Met raambestickering, fotowanden, 3M Di-Noc interieurfolie en ‘Ghostsigns’ is het fraaie nieuwe pand voorzien van functionele en sfeerbepalende uitingen die het pand direct tot een eye-catcher maken. De ontwerper van het interieur van Van As is Eric Kempff van Page Design. De vertaling van Eric’s ontwerp naar de gebruikte materialen en uitvoering heeft Blomsma voor haar rekening genomen.

De buitendeuren zijn voorzien van het Van As logo, gemaakt uit zogenaamde ets folie. De ramen naast de entree zijn voorzien van raamstickers in een strook aan de bovenzijde van het raam. Ook zijn de huisstijlelementen uit het logo, de letters “V”en “A” met bestickering aangebracht op de grote ramen.

In het interieur zijn meerdere fotowanden gemonteerd die de ruimte tot een inspirerende werkplek maken. Ook is er een wand voorzien van 3M Di-Noc interieurfolie met een houtnerf look, waarop het logo van Van As is aangebracht, samen met de tekst ‘Welkom’, geproduceerd in doorgestoken acrylaat. Ook is er een wand voorzien van het logo van Van As, in de vorm van een watermerk dat alleen zichtbaar is onder uv-licht (blacklight). Zo onstaat er in de avonduren een mooie eye-catcher. U leest hier meer over deze zogenaamde ‘Ghostsigns’.

Van As Makelaardij is een familiebedrijf in Zoetermeer met 35 jaar ervaring in nieuwbouw,  verkoop en aankoop van woningen in de bestaande bouw. Van As kent alle woningen in Zoetermeer als geen ander en kan in elke wijk mensen naar de juiste plekken wijzen. Zo zijn zij in staat om voor hun klanten een echt thuis te vinden.

Wilt u uw (nieuwe) pand ook door middel van signing en fotowanden transformeren tot een ware eye-catcher? Neem dan contact met ons op.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.