Sluiten Zoeken

Tesla model X Ambulance ingezet als rapid responder

Opdrachtgever: ForcePro Automotive 

Een Tesla als spoed ambulance, dat ziet u niet vaak. In opdracht van ForcePro Automotive heeft Blomsma Print & Sign de taak gekregen om een nieuwe Tesla Model X volledig te wrappen als ambulancevoertuig. De zwarte Tesla is eerst volledig ingepakt in hoogwaardige wrapfolie in de speciale kleur ”Ambulance Yellow”. De reflecterende striping, teksten en contourmarkering zijn daar overheen aangebracht. De ambulance heeft als voornaamste doel om sneller verplegend personeel vanuit UMCG ambulancezorg bij de patiënt(en) te krijgen met dit type spoed ambulance (rapid responder). Hij wordt voorlopig ingezet in de dunbevolkte provincies Friesland en Drenthe, waar ambulances over het algemeen langere afstanden moeten afleggen om op locatie aan te komen. De elektrische SUV met ruim 400pk sterke motor heeft een elektrische actieradius van ongeveer 420 km en dat voor een vier wiel aangedreven auto.

De verpleegkundigen zijn sneller op locatie met de diverse medische apparaten en denken daarbij ook nog eens aan het milieu. Volgens UMCG gaat het hier echter vooral om de duurzaamheid. “Wij nemen onze verantwoordelijkheid!”, twittert de organisatie.

Blomsma Print & Sign is als 3M Preferred Carwrapper specialist in het wrappen van auto’s.

Een van de merken die hun auto’s maar in 5 kleuren levert, is Tesla. Tesla’s zijn momenteel razend populair op de Nederlandse markt. In 2019 was de Tesla model 3 met afstand de best verkochte auto van Nederland. Dit betekent dat er dus steeds meer Tesla’s rondrijden in Nederland. Een Tesla is echt een accessoire en niet zomaar een auto voor de kopers. Om deze reden willen veel Tesla-eigenaars hun de auto personaliseren. Ook garandeert een carwrap vaak een hogere restwaarde als de auto weer verkocht wordt. De lak wordt door de folie beschermd en nadat de wrap moeitelos verwijderd is, is de auto weer terug in de fabriekskleur. Lees meer over de mogelijkheden en prijzen voor het wrappen van uw Tesla op onze speciale Tesla wrap pagina.

 

Benieuwd naar andere autobestickering projecten, bekijk hier ‘ons werk’.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.