Sluiten Zoeken

Veiligheidsfolie op buitenplaats Doornburgh

Op 16 mei 2019 is de Architectententoonstelling ‘Een Huis voor de Geest’ geopend op Buitenplaats Doornburgh in Maarssen. De tentoonstelling gaat over het werk van de Bossche Schoolarchitecten Dom Hans van der Laan en Jan de Jong. De ramen van Buitenplaats Doornburgh zijn door Blomsma Print & Sign voorzien van doorvalbeveiliging, ook wel anti inbraakfolie genoemd.

De klant wilde graag dat de ramen extra beveiligd werden na een voorval, waarbij een duif door een raam was gevlogen. Deze bijzondere locatie wordt vaker gebruikt voor tentoonstellingen, waar mensen door de ruimtes heen lopen. In bepaalde ruimtes lopen mensen langs of onder de ruiten met het risico dat glas, bij een voorval, op de mensen komt. Wij hebben de klant geadviseerd om 3M veiligheidsfolie toe te passen, waardoor het risico wordt voorkomen. De klant was erg blij met het resultaat!

Veiligheidsfolies worden toegepast als doorvalbeveiliging of als inbraakwerende folie. Bij Blomsma Print & Sign beschikken wij over een breed assortiment aan veiligheidsfolies. Wilt u meer informatie over veiligheidsfolies voor uw eigen pand? Neem dan contact op met onze projectleiders.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.