Sluiten Zoeken

Gerelateerde producten

Autobelettering Vrachtwagenbelettering

Vrachtwagenbestickering op 22 Scania’s R410 voor Wemmers Tanktransport

In nauwe samenwerking met Scania heeft Blomsma Print & Sign voor het bedrijf Wemmers Tanktransport, 22 Scania’s R410 voorzien van vrachtwagenbestickering. Wemmers Tanktransport is een logistieke dienstverlener gespecialiseerd in het vervoeren van vloeibare levensmiddelen binnen en buiten Europa. De kenmerkende kleurencombinatie van blauw en geel zijn een wezenlijk onderdeel van de huisstijl van Wemmers. De eigen voertuigen worden sinds jaar en dag in die opvallende kleuren gespoten. De langere levensduur van de eigen voertuigen rechtvaardigt deze duurdere oplossing wanneer u de kosten per jaar of kilometer bekijkt. Een deel van het wagenpark wordt echter voor een aantal jaren geleased waarbij eerder de keuze is gemaakt de cabine’s niet in duotone uit te voeren vanwege die bijkomende kosten voor een tweede kleur.

Het uit de toon vallen van dit deel van het wagenpark maakte dat Wemmers onderzoek deed naar de mogelijkheid van carwrappen met als gevolg dat de vanuit de fabriek blauwe trekkers nu door Blomsma van hoogwaardige gele 3M wrapfolie worden voorzien. Met deze aantallen loont het om de benodigde stickerdelen te digitaliseren en vooraf op maat te snijden waardoor de montagetijd op locatie minimaal is en een zeer voordelige oplossing wordt geboden.

In goed overleg is de montage van de folie in de planning van Scania gepast zodanig dat er een mooi aansluitend proces ontstond met de verschillende partijen die aan de trekkers moesten werken voor de op- en inbouw van diverse onderdelen en apparatuur.

Eindklant Wemmers kon zo de rijklare trekkers afnemen bij Scania.

Scania heeft als merk inmiddels een fors aandeel in het wagenpark van Wemmers Tanktransport naast de merken MAN, Mercedes, Renault, Volvo. De Scania R410 scoort goed bij Wemmers vanwege het uitmuntende brandstofverbruik . De nieuwe trucks worden met standkoeling uitgerust, wat voor Wemmers van groot belang is voor het welzijn en de veiligheid van zijn chauffeurs.

Vrachtwagenbestickering helpt bij het versterken van uw merk en/of het promoten van uw product. Dit vanwege de vele contactmomenten onderweg. Bent u nieuwsgierig hoe u uw  voertuigen kunt inzetten voor een betere naamsbekendheid? Neem dan contact op met onze projectleiders voor meer informatie of bekijk onze projectgallery. Blomsma Print & Sign heeft veel ervaring met vrachtwagenbestickering en helpt u met een advies op maat.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.