Sluiten Zoeken

Bedrijfswagen belettering – auto belettering voor uw wagenpark

Geplaatst op 5 juni 2023

Bedrijfswagen belettering is het bestickeren van uw wagenpark met speciale stickerfolies. Het laten bestickeren of beletteren van uw bedrijfswagens is een uitstekende manier om uw naamsbekendheid te vergroten en van uw wagens uw visitekaartjes te maken.

Wat past het best bij uw bedrijf? Gaat u voor auto belettering, bestickering of een complete auto wrap? Of bent u misschien op zoek naar tijdelijke bestickering voor uw reclame-uiting? Het kan allemaal bij Blomsma Velpa Sign.

Waarom uw bedrijfswagen laten beletteren of bestickeren?

Met bedrijfswagen belettering maakt u van uw bedrijfswagens een visitekaartje. En dat is ontzettend slim, want zo bent u zichtbaar op de weg en verhoogt u uw naamsbekendheid! Bovendien zorgt bedrijfswagen belettering voor een professionele uitstraling, verhoogde geloofwaardigheid.

Bent u een lokaal bedrijf, zoals Bakker Jongerius? Dan draagt bedrijfswagen belettering ook bij aan lokale targeting! Door het bestickeren van uw voertuigen, zien potentiële klanten in de buurt namelijk meteen uw contactgegevens en kunnen zij gemakkelijk contact met u opnemen. Zie hieronder de Fiat 500 van Jongerius, door Blomsma voorzien van auto belettering!

Wat kost het beletteren van een auto?

De kosten voor het beletteren van een auto kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van uw auto, het type bestickering, het ontwerp en de complexiteit van de installatie.

Vrijblijvend een offerte ontvangen voor uw auto belettering? Kom meteen met ons in contact!

Wat kost een vrachtwagen bestickeren?

Vrachtwagens zijn er in vele vormen en maten. De kosten van het beletteren van uw vrachtwagen zijn dan ook afhankelijk van een aantal belangrijke factoren. Ook kunnen wij uw vrachtwagen voorzien van verplichte contourmarkering.

Een vrijblijvende offerte ontvangen voor uw vrachtwagen belettering? Dat kan! Neem hier contact met ons op.

Is bedrijfswagen belettering gemakkelijk te verwijderen of vervangen?

Ja, belettering en bestickering van bedrijfswagens is door ons gemakkelijk te verwijderen en te vervangen door nieuwe belettering of stickers. Zo kunnen uw voertuigen gemakkelijk worden aangepast of bijgewerkt om nieuwe producten, diensten of promoties weer te geven.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.