Sluiten Zoeken

Velpa maakt per direct de doorstart van Blomsma Velpa Sign mogelijk

Geplaatst op 24 oktober 2023

Hierdoor worden alle sign-activiteiten – zonder oponthoud – onverminderd doorgezet en zelfs uitgebreid. Voor Velpa een grote stap voorwaarts en passend binnen de groeistrategie naar totaalleverancier.

Positieve impact

Onder de nieuwe naam Blomsma Velpa Sign kijken wij niet alleen positief naar de toekomst, maar ook naar de continuering van de samenwerking met bestaande relaties. Door de samenvoeging kunnen wij een uitgebreid scala aan fysieke communicatie-
uitingen verzorgen. Naast onze sign-oplossingen, kunt u bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor enveloppen, bedrukte verpakkingen, rolbanners, brochures, relatiegeschenken, etc. Met onze veelzijdigheid, flexibiliteit en vakmanschap in huis, zijn we volledig uitgerust om iedere organisatie visueel te versterken om nog meer impact te maken.

Totaalleverancier voor visuele communicatie

“Door deze overname maken wij direct de transitie naar totaalleverancier voor alle vormen van offline visuele communicatie mogelijk. Klanten waarderen het om al hun visuele uitingen bij één partner onder te kunnen brengen, waarbij persoonlijke aandacht en advies een centrale rol speelt. Dit werd ons ook duidelijk tijdens de opening van onze vestiging in Capelle aan den IJssel eerder dit voorjaar”, aldus Clint van der Heyden, directeur van Velpa.

Wat betekent dit voor bestaande relaties?

Er verandert voor de bestaande relaties niets. Het ervaren team blijft werkzaam vanuit Zoetermeer. Zo blijft kennis, expertise en de kwaliteit behouden en gewaarborgd.

Samen maken we nog meer impact!

Voor vragen en/of informatie over de overname kunt u zich richten tot:
Clint van der Heyden
Telefoon: 06 2222 6141
Mail: clint.van.der.heyden@velpa.nl

Blomsma Velpa Sign is te bereiken op: 079 204 0053
of via mail: info@blomsmavelpasign.nl

Het originele persbericht leest u hier.

 

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.