Sluiten Zoeken

Creëer privacy onderweg met geblindeerde autoruiten

Geplaatst op 1 augustus 2023

Bent u op zoek naar meer privacy tijdens het reizen? Bij Blomsma Velpa Sign bieden we een slimme oplossing om uw autoruiten te blinderen, zonder uw glas te vervangen. Onze hoogwaardige folies kunnen eenvoudig worden aangebracht op bestaande ramen om direct meer privacy te creëren voor u en uw passagiers. De folies kunnen bovendien gemakkelijk verwijderd worden. Ideaal voor bijvoorbeeld leaseauto’s.

Hoogwaardige kwaliteit voor duurzaamheid

Bij het blinderen van uw autoruiten is het van belang om te kiezen voor kwalitatieve raamfolies. Helaas laten veel online bestelbare folies te wensen over als het gaat om duurzaamheid en kwaliteit. Ze krimpen, scheuren en verkleuren snel en de lijmlaag laat snel los. Bij Blomsma Velpa Sign begrijpen we het belang van hoogwaardige producten en vakkundig personeel. Onze folies zijn dan ook van de beste kwaliteit, waardoor ze een uitstekende hechting hebben en lang meegaan.

Geblindeerde autoruiten volgens de Nederlandse wetgeving

Wilt u uw autoruiten blinderen maar twijfelt u over de wettelijke eisen? In Nederland is vastgesteld dat de voorste ruiten (voor de B-stijl) een minimale lichtdoorlatendheid van 55% moeten hebben. Voor de achterste ruiten geldt deze regel niet, mits het voertuig een rechterbuitenspiegel heeft. Het is belangrijk om aan deze regelgeving te voldoen om problemen op de weg te voorkomen.

Ook geblindeerde autoruiten? Onze experts bij Blomsma staan voor u klaar om advies te geven over welke folies geschikt zijn voor uw situatie en voldoen aan de Nederlandse wetgeving.

Meer dan alleen autoramen blinderen

Bij Blomsma Velpa Sign bieden we meer dan alleen het blinderen van autoramen. Wellicht bent u ook geïnteresseerd in het beletteren of wrappen van uw auto? Of in Carstyling & Decroming? Bekijk eens onze mogelijkheden:

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.