Sluiten Zoeken

Interieur wrappen: alle voordelen op een rij!

Geplaatst op 15 mei 2023

Wat is interieur wrappen?

Interieur wrappen is een renovatietechniek waarbij speciale, zelfklevende vinylfolies worden gebruikt om oppervlakken in het interieur te renoveren of restylen. Deze folies zijn een geweldige oplossing voor het snel en eenvoudig renoveren van het uiterlijk van muren, meubels, trappen, gevels en meer!

Wat zijn de voordelen van interieur wrappen?

Er zijn veel voordelen te benoemen van renoveren met interieurfolie. We zetten ze voor u op een rij:

  • Snelle, eenvoudige installatie zonder overlast.
  • Onze folies zijn bestand tegen vlekken, krassen en UV-licht.
  • Renovatiefolies zijn duurzaam en gaan jaren mee.
  • Luxe uitstraling tegen een relatief lage prijs.
  • Van hout-look tot beton-look: de folies zijn niet van echt te onderscheiden.
  • Mogelijk op heel veel verschillende oppervlaktes.
  • Gemakkelijk te verwijderen en milieuvriendelijk.

Bij Blomsma Velpa Sign werken we altijd met hoogwaardige kwaliteit folies, voornamelijk van fabrikant 3M.

Het wrappen van uw interieur, wat is er mogelijk?

Bent u op zoek naar een snelle en eenvoudige manier om uw interieur van een nieuwe look te voorzien? Interieurfolie is de perfecte oplossing! Bij Blomsma Velpa Sign kunnen we bijna alles in uw interieur wrappen met hoogwaardige folies van 3MTM, van kasten tot liften en van complete receptiebalies tot glaswanden.

Onze folies zijn verkrijgbaar in talloze verschillende structuren, van luxe hout-look tot beton-look. Deze hoogwaardige DI-NOCTM interieurfolies van zijn haast niet van echt te onderscheiden zijn. Daarmee geeft u een hele luxe uitstraling aan uw interieur tegen een relatief lage prijs. Bovendien gaan de folies jaren mee, waardoor u lang plezier heeft van uw interieurwraps: een duurzame, luxe oplossing!

Keuken wrappen & aanrecht wrappen

Wilt u uw keuken laten wrappen? Ook dat kan bij Blomsma Velpa Sign. Van keukenkasten tot keukenbladen: het is allemaal mogelijk. Bent u particulier? Neem dan even contact op met ons team voor de eventuele mogelijkheden.

Vensterbank wrappen & kozijnen wrappen

Niet meer tevreden met uw vensterbanken en kozijnen? Ook daar hebben we bij Blomsma de perfecte folies voor, zowel voor binnen als buiten (zie: gevelrenovatie)! Onze ervaren monteurs wrappen vensterbanken en kozijnen van uw pand bij u op locatie.

Deuren en muren wrappen

Deuren wrappen, muren wrappen, bureau wrappen.. we doen het écht allemaal. Zelfs liften, roltrappen en trappen wrappen is mogelijk. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor uw pand of kantoor!

Glasfolies

Naast het wrappen van uw interieur hebben we bij Blomsma Velpa Sign ook een groot assortiment aan luxe glasfolies, zoals privacyfolies van FASARATM.

Interieur wrappen door Blomsma Velpa Sign: hoge kwaliteit voor een goede prijs!

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.